Венета Райкова пусна свои голи СНИМКИ

15.04.2022 11:58 | Видян 8685 пъти

Венета Райкова пусна свои голи СНИМКИ

Гореща бивша телевизионна водеща Венета Райкова хвърли всички в шок със свои голи снимки и едно скандално признание. 

Устата журналистка използва свои чисто голи снимки, за да обяви нещо много интересно, над което работи в момента. Става въпрос за нова книга, в която ще разкаже за жена, снимала се за "Плейбой".

Голите снимки на Венета са стари, правени преди 20 години за мъжкото списание. Още тогава се говореше, че тя е най-скъпо платеното лице за корица на мъжката библия. А изглежда тя по никакъв начин не се срамува от това си минало и начина, по който е изглеждала. И реши отново да напомни за себе си и тези славни времена. 

 

undefined

"20г. от корицата ми на “Плейбой” - в топ 5 на най-продаваните броеве в историята на списанието в България. Роман N10, който пиша, има героиня корица на “Плейбой” и знам, че го чакате с нетърпение.

От 2 г. нямам нова книга, “Куклите” излязоха 2020г., а 2021г. излезе продължението на “Триумфът на кучките”, затова тази година обещавам да ви зарадвам с нещо горещо! Но понеже не мога да кажа дата на издаването й, защото много се разсейвам от хубавото време и не пиша активно, качвам тази моя снимка от списанието в очакване на роман N10", издаде в аванс Райкова, която в последните години се изявява като писателка.



автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !