Цитиридис си плати за Бони

11.04.2022 14:03 | Видян 919 пъти

Цитиридис си плати за Бони

Новата песен на поп фолк дивата Бони "Сватба" вече предизвиква невероятни реакции, където бъде чута, въпреки че тепърва ще добива масова популярност. Тв водещият Цитиридис, при когото звездата гостува наскоро, е поредното потвърждение за това.

В типичния си откровен и директен тон Бони представи своя нов хит, който има много специална мисия - да обединява и да забавлява всички българи по света, особено в трудните времена, в които живеем.

Още с влизането в студиото на "Шоуто на Цитиридис", Бони внесе неподправен колорит и бързо развихри страстите с изпълнението, а след това и с признанията си. Нещо повече - тв водещият даже извади пари, вдъхновен от импровизираната веселба.


Припомняме, че "Сватба" изгря на музикалния небосклон на 8 април, а появата й съвпадна с Международния ден на ромите. 


"Подарявам Ви премиерата на дългоочакваната от всички нас песен "Сватба". Искам да Ви кажа: за мен всички хора сме еднакви, щастливи и силни само когато сме заедно!  "Сватба" е създадена с много любов, професионализъм, настроение и позитивизъм. Тя е за всички Вас", написа тогава Бони за новия си проект, в който пее на български и на цигански.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !