В "Капките" съм с ясното съзнание, че нямам качествата на актьорите: Анелия

04.04.2022 16:12 | Видян 840 пъти

В

Фолк звездата Анелия е в сърцата на своите фенове от почти 20 години. Доказала се е на музикалната сцена, а хитовете й не могат да се преброят на пръстите на двете ръце. За първи път гласовитата певица излиза от зоната си на комфорт и се включва в шоуто за имитации "Като две капки вода". Тя не крие, че за нея е трудно да избяга от собственото си Аз, тъй като е утвърден изпълнител със свой почерк. 

 


- "Като две капки вода" успя да те извади от твоята кожа, пречупи те. Много време ли ти отнема самата подготовка за всеки образ?

Зависи от образа! Но истината е, че ми е трудно да изляза от себе си, от моята кожа. Това е шоу повече за актьорска игра и именно това журито и хората оценяват най-много. Това на мен ми е най-трудно. Сред нас са най-добрите актьори в България и аз колкото и да се подготвям... Но винаги давам всичко от себе си и най-вече гледам да се забавлявам. 

Много ми е трудно, когато има текстове на друг език, които да съчетавам с танци. Трудно ми е да не съм аз и в моя свят и да вляза в обувките на някои друг. 

- Кой от изиграните образи ти е най-любим и кой смяташ, че не се получи?

- Ed sheeran най не ми се получи, защото там не влезнах навреме и всичко се провали. Шашнах се! В първите предавания не се бях отпуснала, стремях се да не сбъркам нещо и от притеснение точно това направих. Този образ беше провален. Смятам, че Лили Иванова и Тина Търнър се получиха. Адел хубаво я изпях, но пък не успях да избягам от моя си тембър. За The Prodigy гледах да съм в неговото състояние, но не мога напълно да изглеждам по тоя налудничав начин. Правя всичко, което мога, но е много трудно. За мен предаването е забавление, нямам никакъв състезателен характер. Не мога да го направя така, както актьорите в шоуто. Отговорна съм към всяка задача и се забавлявам, това за мен е основното. 


- Какво е усещането да влезеш в обувките на Лили Иванова и мечтаеш ли си за нейната кариера един ден?

- Не мога да изпълня песента като Лили Иванова, но се опитах. Човек не може да избяга от начертания си път. И аз не съм си мислила, че ще съм 20 години на сцената. Гледам да правя това, което мога най-добре. Цял живот съм пяла, още в трети клас имам плоча от "Балкантон", завършила съм музикално училище... Друго не съм правила. Гледам да живея естествено без да се фокусирам. Да мечтая за кариерата на Лили Иванова ми е малко пресилено. Мечтая да има баланс в живота, д ами е пълно, да имам любимата работа, любимият човек и приятели. Господ ми е дал талант, с който си живея. Имам си цели - да остана във времето, хората да ме обичат, да правя хубави песни.  

- Имаш ли си фаворит сред останалите? Кой най-много те забавлява?

- Няма какво да си кривим душата - Краси Радков ни забавлява всички. Дори когато не прави нещо специално, винаги създава страшна емоция. Дори да не пее толкова добре и да се движи толкова съвършено като оригинала, той успява да предлага емоция. Затова той е фаворитът на хората. Александър Сано също е много добър, допада ми. Важно е да се отпуснеш и да пресъздадеш самата емоция, а не толкова перфектно изпипано всичко. А изпълнителите го нямаме това театралното.  

продължи >>

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Power Players с нов сезон по Boomerang

Когато 9-годишният Аксел заживява в къщата на чичо си...

Разкриват тайните на най-безпощадната...

Невидима, прикрита, страшна и безпощадна, богата и могъща...

Няма коментари към тази новина !

*}