Борис Дали се преквалифицира

30.03.2022 13:02 | Видян 1333 пъти

Борис Дали се преквалифицира

Покрай ковид кризата и липсата на участия, фолк певецът Борис Дали се е преквалифицирал. Вечно усмихнатият изпълнител е намерил друг начин да изкарва пари и музиката вече му е само хоби. 

Никой не е очаквал от Борис Дали, че ще се окаже толкова гъвкав и ще сложи по-отраканите си колеги в малкия си джоб. А те се хванаха за главата от заниманията на колега си. 

Борис Дали разкри, че е започнал да прави мебели и трактори.  „Така съм устроен, не мога да седя по цял ден, без нещо да работя“, казва той.


Чаровникът винаги намира какво да прави в дома си или около него и понеже се е захванал с много неща, времето все не му стига. По време на пандемията е изработил нови мебели за семейната съща в родния Бобов дол.

„Смених и някои от вратите“, добавя Борката. Той се занимава с дърводелство отдавна, но през последните 2 г., когато концертните участия са доста разредени, се е отдал на тази си страст.

„Изработвам всичко от дърво, без дърворезба. Сам си изработих кошерите за 8-те пчелни семейства, които отглеждам“, казва още музикантът. За никого не е тайна, че той има собствено производство от домашен сок от ябълки, който се харчи като топъл хляб.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !