Щерката на Наско Сираков с ново гадже - бизнесмен

17.06.2009 15:10 | Видян 24143 пъти | Гласували 7

Щерката на Наско Сираков с ново гадже - бизнесмен

По-голямата от двете дъщери на Наско Сираков и Илиана Раева – Славея, отпразнува шумно своята 25-та годишнина. СЛАВА научи за присъствието на млад красавец на партито, който обгрижвал рожденичката. За това кой е той и дали наистина има нов мъж в живота си ни разказа самата Славея. Открихме я в Испания, където завършва снимките на документален филм за монахини, в който изпълнява главната роля. До броени дни й предстои и подписване на договор с тамошна агенция.

Как и с кого отпразнувахте рождения си ден?

С приятелите и семейството ми. Получи се невероятен купон, въпреки че аз самата не очаквах. Всичко стана набързо, защото трябваше да пътувам обратно за Барселона, но наистина си изкарахме страхотно.

Къде беше партито?

В кареоке бара на хотел в София.

Кой се погрижи за тоалета Ви за купона?

Роклята е на италиански дизайнер. За нея се погрижи една семейна позната, която има бутик.

Кой всъщност е бил тайнственият красавец покрай Вас?

С него се запознахме по времето когато заминах за Барселона и вече три месеца сме заедно. Има собствен бизнес, няма да издам какъв, а отделно завършва тук висшето си образование. Казва се Никола, българин е, но от 12-годишен живее в Англия. В Испания е от 2 години.

Как се запознахте?

Запознахме се съвсем случайно в един пиано бар тук, където редовно се събираме с децата на Лъчо Танев и на Христо Стоичков. Така попадайки в обща компания, харесахме се, започнахме да излизаме заедно и вече месеци сме неразделни. Нещата между нас вървят много добре и съм страшно щастлива.

Той какво Ви подари?

Никола ми подари уникален мой портрет на българския художник Йордан Вощинаров, който прави картини предимно за колекционери. Всички подаръци, които получих бяха страхотни, но неговият определено е най-хубав и скъп за мен.

Говори се, че още се срещаш с бившия Ви приятел – футболистът Борис Папазов?
Вярно ли е?

Разбира се, че не. Как мога да се срещам с Борис, след като вече съм с Никола?! Отначалото на януари съм в Барселона, а в последно време почти не съм се прибирала в България. Изобщо не сме се срещали с Боби.

Защо и с какви чувства се разделихте с Боби?

Нямаше конкретна причина за раздялата ни. Нещата просто не вървяха и двамата преценихме, че е по-добре да се разделим без никакви лоши чувства.

Неотдавна си сложихте силикон. Промени ли се нещо в живота Ви, откакто сте с нов бюст?

Не мисля. Не съм усетила различно отношение от близките ми, а на околните хора не обръщам особено внимание. Е, навярно има лека промяня... все пак, лято е, ходим с потничета и показваме повече разголена плът. Сега мъжете определено ме зяпат повече в бюста. Аз и преди се харесвах, но след операцията се чувствам по-добре и уверена.

Склонна ли сте вече да застанете пред фотообектива за някоя предизвикателна фотосесия?

Предложиха ми корица на едно лайфстайл списание тук в Испания. Това беше преди около месец и половина, но аз отказах. До договорки за хонорар изобщо не се стигна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Няма коментари към тази новина !