Теодора от "Фермата" 7 продава бижута за РД

07.02.2022 11:07 | Видян 1526 пъти

Теодора от

Теодора Дякова, която доби популярност за широката публика у нас с участието си в последния сезон на „Фермата“, организира благотворително събитие за Шумския манастир навръх рождения си ден.

Малко повече от месец, след като предаването излъчи и последния си епизод от святото място, футболната съпруга отново се включва в мисията по неговото пълно възстановяване.


"Тази година избрах един малко по-различен начин, по който да запомня деня си. Бих искала да продължим каузата, която започнахме във "Фермата"7, а именно – възстановяването на Шумския манастир "Свети Архангел Михаил". Всеки, който пожелае, може да дари сума по свой избор, закупувайки бижута от колекция, подбрана за случая.

 

Прозрачност и коректност са гарантирани, тъй като и каузата е изключително чиста и сърцата! Моля, свързвайте се с мен чрез лични съобщения при въпроси относно камъните, доставката, както и самата кауза! Благодаря ви за добрите сърца и позитивните емоции, с които ще заредите отец Симеон и мен самата", пише Теди в профила си в социалните мрежи.

Освен показаните вече бижута, Теди предлага на последователите си възможността да си поръчат и специално изработен за тях аксесоар. В каузата й те ще могат да се включат до 10 февруари.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !