Токсичните връзки пречат: Симона

28.01.2022 11:12 | Видян 719 пъти

Токсичните връзки пречат: Симона

Симона е последното откритие на фолк звездата Галин и за кратко време успя да се превърне в едно от най-желаните имена във всички нощни клубове. Името й често присъства на върха във фолк класации. 19-годишната певица впечатлява с убийствен глас и премерен сексапил. Още в дебютния си клип "Момиче от лед" тя прикова погледите с гола плът, а по-късно песните й завладява всички родни телевизии, радиа и клубове.

Наш репортер се срещна с откритието на Галин, който вече се изявява и успешно като продуцент и откривател на нови таланти, за да разберем какво се крие за скромната външност на талантливата Симона: 

- Симона, определено си сред най-прогресиращите млади изпълнители в попфолка. На какво се дължи този успех?

- Благодаря много за оценката! От малка се занимавам с музика и се стремя да надграждам себе си. Винаги съм мечтала за голямата сцена и да се занимавам с пеене. Успехът при мен се дължи на това, че съм упорита и се вслушвам в съветите на хората, които знам, че има какво да ми дадат и знаят повече от мен. 

- Смяташ ли, че ти помогна това, че се снима гола в дебютния си клип?

- Провокацията в България е много интересно нещо... Доста често на таланта не се обръща достатъчно внимание и когато има нещо, което да провокира хората да говорят за теб, помага да забележат и какво всъщност можеш. Но аз има какво да покажа като гласови възможности и има какво да дам на хората като музика. 

 

- Докъде си склонна в провокациите?

- Определено не обичам пошлите визии! Клипът на песента  "Момиче от лед" е направен супер красиво и естетически добре изглеждащо. А на какво съм готова в бъдеще?! Караш ме да се замисля сериозно по този въпрос... Ще видим напред във времето докъде ще стигна в тази насока... (смее се). 

- Как се запознахте с Галин и какъв е той като шеф, като продуцент?

- Галин ми писа преди няколко години, бях още на 16 години, да ме пита дали искам да се занимавам професионално с музика. Беше забелязал мои клипчета с кавъри на български и чужди изпълнители, които качвах в youtube. Миналата година отново ми писа, за да ме пита дали съм пълнолетна вече и занимава ли ми се с попфолк. 

Галин е изключително добър човек, много е талантлив, дава страхотни идеи, но често се вслушва и в нашите. Никога няма да те накара да се чувстваш зле, обективно обсъждаме всички стъпки в бъдеще, за да се развиваме все по-успешно. Взискателен е, изисква, но в добър смисъл. 

 

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Марешка Бардем призна за секс рекорд

Марешка Бардем винаги може да провокира вниманието,...

Глория показа новия си партньор

Едва ли има фен на Глория, който би си представил, че...

Няма коментари към тази новина !

*}