Вероника залавя крадци

16.06.2009 15:40 | Видян 8529 пъти | Гласували 5

Вероника залавя крадци

Най-нестандартната поп фолк певица Вероника засне видеоклип към новото си парче, което носи провокативното заглавие „Дръжте крадеца”. Песента е по текст на Тина Денчева и аранжимент на Калин Димитров.

Видеото на „Дръжте крадеца” представя една много забавна и смешна история, в която „крадеца” накрая си получава заслуженото за радост на всичките си жертви.

Сценарият за интересния сюжет на клипа е на Вероника, която никога не е крила страстта си към режисурата. Във видеото на „Дръжте крадеца” обаче талантливата певица за първи път се проявява като режисьор на лентата от началото до края.

"Режисурата е много сериозна материя, аз самата искрено се възхищавам на всички талантливи режисьори и се уча от тях. Нямам самочувствие в областта, но толкова години вече моите приятели и колеги ме агитират да опитам, и сега се престраших! Надявам се да ми простите пропуските, все пак ми е за първи пътJ"- сподели Вероника.

Клипът е заснет в хотел „Чайка” в Слънчев бряг. Пълен е с емоции и носи свежо лятно настроение.

За стайлинга на всички герои във видеото се погрижиха Христина Тушева и Габи, прическите са дело на Стайко, а  гримът – на Джули. Фотограф на стилната фотосесия, която Вероника засне по време на снимките на видеото е Тенчо Петков.

Клипът на „Дръжте крадеца” ще се завърти съвсем скоро в ефира на „Фен ТВ”.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !