Принц Андрю заподозрян в „интимна връзка“ с Гислейн Максуел

18.01.2022 00:18 | Видян 821 пъти

Принц Андрю заподозрян в „интимна връзка“ с Гислейн Максуел

В документален филм на ITV, насрочен за излъчване във вторник, бившият офицер Пол Пейдж, който защитаваше херцога на Йорк от 1998 до 2004 г., твърди, че Максуел е била толкова близъка с принц Андрю, че й е било позволено да влиза и излиза от Бъкингамския дворец, когато реши, предаде  RT.

Докато работел в командото звено за защита на кралските особи, Пейдж заявява, че нейна колежка "си спомняла нейното посещение 4 пъти за един ден", тъй като тя редовно посещавала принца, когато живеел в двореца.

Максуел посещава Бъкингамския дворец през 2001 г., според Пейдж, същата година, когато обвинителят на Джефри Епщайн Вирджиния Джуфре твърди, че принц Андрю е имал секс с нея в лондонската къща на британската светска личност.

„За първи път срещнах Гислейн Максуел през 2001 г. От начина, по който й беше позволено да влиза и излиза от двореца по желание, разбрахме и подозирахме, че тя може да е имала интимна връзка с принц Андрю“, каза Пейдж пред документалния филм.

Твърдението на Пейдж беше подкрепено от Юан Рели, банкер, който се сприятелява с Максуел през годините им в университета. Говорейки пред ITV, Рели твърди, че „има усещането, че принц Андрю и Гислейн вероятно са били гаджета в миналото“ поради тяхната „топлина един около друг“.

През 2009 г. Пол Пейдж беше признат за виновен за измама с инвестиции в имоти на стойност 3 милиона британски лири.

Коментарите му ще бъдат излъчени, след като американски съд постанови, че гражданското дело за сексуална злоупотреба срещу принц Андрю може да продължи.

След решението на съда Бъкингамският дворец обяви, че херцогът на Йорк е върнал военните си  принадлежности и ще престане да използва титлата „Негово кралско височество“.

Принц Андрю отказа да коментира твърденията, направени в документалния филм, според ITV.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !