Геро отслабна ударно

17.01.2022 11:15 | Видян 2211 пъти

Геро отслабна ударно

Герасим Георгиев-Геро посреща новата година с нова форма. Актьорът е отслабнал ударно и начина, по който изглежда шашна дори и най-близките му хора. Силната воля да победи най-накрая излишните килограми не е от вчера, но едва сега дава резултат. Потвърждение за това е визията му в студиото на спортния журналист Цвета Гагарова по Нова тв, която е и негова съпруга.

Противно на логиката, че вероятно се поти ежедневно във фитнес залата, актьорът, който води "Маскираният певец" с Васил Василев-Зуека, а после с Краси Радков, призна, че не спортува. Очевидно добрата му форма се дължи на друго.

Актьорът, роден и израснал в Русе, всъщност е спортувал активно на младини - танци, борба, даже футбол. Геро намалил спортните занимания, след като пострадал от скъсване на ахилесовото сухожилие. И все пак катастрофата, която претърпява преди 18 години, е причината за рязкото качване на килограми. Инцидентът се случва на връх Шипка. Герасим имал комоцио и три дни бил в болница. Метаболизмът му след това преживяване се обръща рязко.

Въпреки стреса обаче, актьорът е благодарен, че е оцелял и напълно се възстановил. "Целият живот е постлан с падания и ставания. Важното е да намериш сили да се изправиш и да продължиш. Трябва да се приеме като някакво изпитание, което ти е дадено да го преминеш", заяви той. "Важно е да бъдеш по-добър човек, да правиш смислени неща на този свят".

undefined

И докато Геро може и да не намира време за тренировки, дъщеря му Йохана е доста отдадена на спорта. Тя е тренирала тенис на корт 5-6 години, а отскоро се интересува и от волейбол. Йохана играе в детско-юношеската школа на ЦСКА. Както знаем Геро е почитател на "Левски", но това не му пречи много да се радва, че дъщеря му спортува.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !