Азис шокира с признание за дъщеря си

16.01.2022 10:35 | Видян 2289 пъти

Азис шокира с признание за дъщеря си

И утре да спре да пее, Азис няма да има причина да съжалява за нищо, защото е преизпълнил плана си за цял живот. Това заяви самият той в гостуване по bTV този уикенд, а уверението, с което го каза, нямаше как да не пробуди любопитство в мрежата.

Поп фолк звездата действително се радва на зашеметяващ успех не само у нас, но и зад граница. Всяка негова следваща песен се радва на милиони гледания в мрежата.

"Вече имам близо 1 млрд. гледания на цялата ми продукция. Имам три парчета с над 100 млн. гледания. Аз съм преизпълнил плана си, ако щеш за целия си живот", бяха точните думи на Азис в "Тази събота". А междувременно дуетното му парче с Галена, озаглавено "Г+А= ВНЛ", генерира над 15 милиона гледания само за месец.

Покрай новата си колаборация с Папи Ханс пък, мнозина припознаха дъщерята на Азис като участник във видеоклипа "Самара". Той обаче опроверга твърденията, че Рая се изявява в лентата.

"Сара, която е приятелката на Папи Ханс, във видеото участва и играе моята дъщеря. Масово в България се говори, че тя наистина е моята дъщеря. Не хора, Сара не е моята дъщеря! Сара е моя дъщеря във видеото. Моята дъщеря е на 14 години, Сара е на 20, но нямам против да имам толкова красива дъщеря", добави с усмивка Азис.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Няма коментари към тази новина !