Ето какво направи Сузанита заради новия си

14.01.2022 12:40 | Видян 1311 пъти

Ето какво направи Сузанита заради новия си

По всичко изглежда, че Сузанита вече не мисли за наркотици, депресии и тъжни състояния, защото е във вихъра на любовта, откакто е с новия си приятел Марк Славов.

Връзката на щерката на Орхан Мурад с републиканския рекордьор по хвърляне на копие е една от изненадите тази година и със сигурност доста коментирана от феновете й.

Въпреки че Марк живее и работи в Исландия, двамата са решени да продължат връзката си и разстоянието е последното нещо, което може да им попречи. А Сузанита явно здравата е хлътнала, защото си татуира името на Марк и то на доста видимо място. Гаджето й веднага качи снимките в сторито си.

Самата Сузанита наскоро празнува своя 19-и рожден ден, като само можем да предполагаме какво се е случило тогава, но пък Марк написа доста силни думи по повод рождения ден на любимата си:

"Любов, честит рожден ден! Искам да ти пожелая на първо място да си ми жива и здрава, всичко останало си идва рано или късно. Винаги ще съм до теб и в добро и лошо няма значение, Аз ще бъда там. Ти изкара най-доброто в мен", написа той и допълни, че никога не се е интересувал кой какво мисли за връзката им.

"За мен най-важно беше Аз да се опозная и в теб намерих човека, който съм търсил цял живот. От тук нататък само мачкаме наред и нищо и никой не може ни спре. ОБИЧАМ ТЕ!", завършва той. 

Сузанита му отговаря от новия си профил, пишейки под снимката, че го обожава, а най-хубавото тепърва предстои.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Голямата любов на Слави се провалила...

Голямата любов на Слави Трифонов – красивата Магдалена...

След скандал новият Alfa Romeo Milano...

След грандиозен политически скандал, за който ви...

Няма коментари към тази новина !