Джулиана Гани се подложи на много болезнена интервенция

14.01.2022 12:02 | Видян 1244 пъти

Джулиана Гани се подложи на много болезнена интервенция

Джулиана Гани преобърна тотално живота си след раздялата с Илиян Найденов, с когото, както добре можеше да се види в профилите им в социалните мрежи преди, бяха неразделни. Към днешна дата силиконката прави всичко възможно, за да заличи всичко, което я е свързвало с фитнес инструктора, с изключение на факта, че той е баща на детето й.

Наскоро блондинката се подложи на доста болезнена интервенция със специален лазер за премахване на всички татуси, които си е правила на всевъзможни места по тялото, посветени на любимия. Най-основните са две - между гърдите и на гърба, където е доста масивна. Заради болезнената интервенция Джулиана не могла да спи нормално дни наред заради болка и дискомфорт на третираните места.

undefined

Извън татусите, наскоро Джулката реагира доста остро в профила си, а причината са всички писания и изказвания в посока, че не е добра майка на малкия Давид. На свой ред тя написа красноречив пост, който бе не по-малко коментиран и от причината за него.

Именно това стана повод Джулката да влиза в обяснителен режим отново. "Давид е единственият човек, който знае как звучи сърцето ми отвътре. А след като се роди, започнах да виждам как сърцето ми вече е отвън и изследва света, смее се, учи се да говори и ходи. Коя майка не обича детето си", попита тя под бумеранг в Instagram. 

По думите на моделката това, че не споделя за сина си нищо онлайн, не я прави лоша майка. "Това, че спрях да споделям в Instagram за Давид прави ли ме лоша майка? А ако споделях постоянно, нямаше ли да ме обвините, че това е поза? В този момент да пазя мълчание е правилното според мен решение", завършва тя.

Междувременно Гани се прибра от краткото си пътуване във Франция и веднага се завърна във фитнес залата. От последните ѝ сторита пък разбираме, че моделката е решила и вече премахва някои от татусите си.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Уроците на Блага отива на...

Уроците на Блага, новият филм на режисьора Стефан...

Правят копие на Оскара на Мами от...

Хати Макданиел е първата актриса от афроамерикански...

Няма коментари към тази новина !