Джулиана Гани се подложи на много болезнена интервенция

14.01.2022 12:02 | Видян 851 пъти

Джулиана Гани се подложи на много болезнена интервенция

Джулиана Гани преобърна тотално живота си след раздялата с Илиян Найденов, с когото, както добре можеше да се види в профилите им в социалните мрежи преди, бяха неразделни. Към днешна дата силиконката прави всичко възможно, за да заличи всичко, което я е свързвало с фитнес инструктора, с изключение на факта, че той е баща на детето й.

Наскоро блондинката се подложи на доста болезнена интервенция със специален лазер за премахване на всички татуси, които си е правила на всевъзможни места по тялото, посветени на любимия. Най-основните са две - между гърдите и на гърба, където е доста масивна. Заради болезнената интервенция Джулиана не могла да спи нормално дни наред заради болка и дискомфорт на третираните места.

undefined

Извън татусите, наскоро Джулката реагира доста остро в профила си, а причината са всички писания и изказвания в посока, че не е добра майка на малкия Давид. На свой ред тя написа красноречив пост, който бе не по-малко коментиран и от причината за него.

Именно това стана повод Джулката да влиза в обяснителен режим отново. "Давид е единственият човек, който знае как звучи сърцето ми отвътре. А след като се роди, започнах да виждам как сърцето ми вече е отвън и изследва света, смее се, учи се да говори и ходи. Коя майка не обича детето си", попита тя под бумеранг в Instagram. 

По думите на моделката това, че не споделя за сина си нищо онлайн, не я прави лоша майка. "Това, че спрях да споделям в Instagram за Давид прави ли ме лоша майка? А ако споделях постоянно, нямаше ли да ме обвините, че това е поза? В този момент да пазя мълчание е правилното според мен решение", завършва тя.

Междувременно Гани се прибра от краткото си пътуване във Франция и веднага се завърна във фитнес залата. От последните ѝ сторита пък разбираме, че моделката е решила и вече премахва някои от татусите си.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето всички жени на Брад Пит, стартира...

Мнозина смятат, че връзките на Брад Пит започват с...

Евро си показа доматите

Катето Евро показа реколтата от домати от домашната си...

Няма коментари към тази новина !

*}