Щерката на Мая и Магапаса, пръска убийствен сексапил в Лас Вегас

14.01.2022 11:50 | Видян 1437 пъти

Щерката на Мая и Магапаса, пръска убийствен сексапил в Лас Вегас

Помните ли поп фолк дуото Мая и Магапаса? Е, тяхната дъщеря се оказа истинска красавица. Кристиана живее в Щатите заедно с майка си и въпреки че не е от най-активните в социалните мрежи, от време на време все пак споделя по някой друг кадър. 

От постовете й прави впечатление и друго - че младото момиче живее в истински лукс, носи скъпи тоалети и аксесоари, скъпи часовници и управлява уникален автомобил.

Щерката на поп фолк легендите е на 23 години, живее в Лас Вегас, където е майка ѝ Мая, и има над 14 хил. последователи в Instagram.

undefined

От фотосите в профила й става достатъчно ясно, че Кристиана е истинско копие на именитата си майка, освен това е и дългокрака като нея. Но вероятно за изненада на мнозина - не е избрала пътя на музиката за своя реализация. Вместо това Кристиана се занимава с мода, а отделно пее, пише и песни, но също така учи в колеж и работи.

undefined

Засега не става ясно дали красавицата има приятел, тъй като в профила й няма снимки от подобен характер, но предвид всичко, което представлява, едва ли й е трудно да открие своя мечтан мъж.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !