Оперирах носа си и си върнах свободата: Камелия

10.01.2022 11:51 | Видян 2132 пъти

Оперирах носа си и си върнах свободата: Камелия

Фолкпевицата Камелия ще отбележи рожения си ден на 10 януари с пускане на нова песен.
"Ние сме силни като сме на маса. Когато трябва да се заявим, предпочитаме да си затраем. Аз обичам да бъде директна, защото съм принципна, но не лично обиждаща или бъркаща се в нечий живот", заяви тя в интервю по Нова. По думите й най-голямата публика, пред която е излизала е 25 000 души.
"Не чувстваш краката си, дъхът ти автоматично спира. Не обичам адреналина, той ме блокира. Гледам да се концентрирам и да не се изгубя в тълпата. Не да им се харесам, а да бъда себе си", казва певицата.
Тя не пее на плейбек през последните 15 години.
"Направих възпаление и се научих да пея с диафрагма. В момента ходя на вокален педагог, който ме учи на лекота в пеенето и неща, които отговарят на съвремието", разкри Камелия. И допълва, че Лепа Брена е нейният идол и е щастлива, че е сбъднала мечтата си да пее на една сцена с нея.
"Никога не съм прекрачвала границата, да стоя пошло и вулгарно. Това е вътрешна хигиена", смята Камелия. Именно в канала ѝ в YouTube излиза новата ѝ песен "Двама непознати".
Камелия разкрива, че неин идол е Лепа Брена. "Лепа Брена е символ на балканската музика. Тя беше явление и е институция, емблема. Тя е царицата на Балканите", споделя тя.
Камелия разказа, че винаги се е стремяла да бъде смирена."Веднъж излязох по лепенки на сцената. Блестяха в розови и жълто с едни кръстчета. Беше шок за всички, освен за мен. Балетът си сбърка стъпките и продуцентът ми каза: "Уби ги всички". Не е важно, че си по лепенки, важното е да не си вулгарен. Това е вътрешна хигиена на човека, която или прекрачваш или вървиш по ръба", разказва тя за най-ярката си случка по време на участие.
"Преди една година, когато бях болна от ковид, чух песента, която пускам днес и се оказа, че тя не може да дойде при мен и е заета. Направих всичко възможно и не стана, а когато се успокоих, ми се обадиха и ми казаха, че е моя", сподели Камелия за новата си песен.
Певицата мисли, че една връзка трябва да бъде поливана, не трябва да се жали. Камелия говори и за новия си нос, който стана повод критики и коментари. "Младостта си има най-голямото богатство и най-хубавата красота и свежест, но когато съм била в нощните клубове дълги години, реших да направя промяна за мен самата. Не съм имала комплекс, имах нужда от поведенческа промяна, мислене.Станах още по-лека. Ако времето и опита са натрупали върху мен някакъв товар, то това ме освободи и си върнах свободата, когато бях на 20. Много ме нахейтиха в началото, твърдяха, че съм жена, която няма нужда от корекция. Някои лаят без съдържание, други са с конструктивно мнение. Гледам чуждите коментари да са ми от полза", каза Камелия.


автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !