Ваня от "Фермата" зашлеви звучен плесник на победителката Живка

10.01.2022 11:01 | Видян 1876 пъти

Ваня от

Седми сезон на "Фермата" приключи, но отношенията между героите в него в реалния живот се разгръщат с пълна сила. Случват се и някои доста неочаквани задочни сблъсъци.

Наскоро от изказване на Ваня Павлова, което си е абсолютен словесен шамар, стана ясно, че победителката Живка е успяла да се изпокара с всичките си бивши съквартиранти. Причината не е ясна. Шофьорката на камион в Австрия не общувала с никого от риалити шоуто, дори и с хората, с които била в един лагер в него. Правела се, че не познава дори и доскорошната си дружка в стопанството - Ваня.

undefined

undefined

"Бяхме се събрали след финала в едно заведение в София. Бяхме с Жоро, с Ралица, Стефан, имаше много хора от продукцията, от предишните сезони, забавлявахме се – танци, усмивки. Живка дойде на нашата маса за малко, но предпочете да не говори с мен. Дори на самия финал се опитах да ѝ кажа "Честита победа", но тя наистина се прави, че не ме вижда и не ме познава. Това е неин избор, не знам защо се е засегнала, но в крайна сметка не е лошо човек да поглежда и навътре в себе си.

Живка се правеше, че сме ѝ приятели и да - аз се чувствах използвана. Определено използваше много и различни начини, за да постига целите си. Не й прави чест такова поведение", призна блондинката, която работи като трансформационен лидер, пише iwoman.bg.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !