Ваксинираният антиваксър К. Костадинов и кой му вярва?

05.01.2022 16:51 | Видян 4589 пъти

Ваксинираният антиваксър К. Костадинов и кой му вярва?

В лично признание пред Сашо Диков в неговото доста гледано предаване по Евроком лидерът на Възраждане Костадин Костадинов потвърди, че е ваксиниран. Следователно, има и зелен сертификат. В задачата се пита поради що ни същият човек ни заплашва с "революция" и разбиване на парламента на 12 януари беш заради зелените сертификати - нещо никак не се връзва? И кога по-точно да му вярваме? Когато е ваксиниран, или когато играе антиваксър?

По-сериозният въпрос е дали е прав, когато защитава себе си - това е смисълът на думата "имунизирам", или когато рискува здравето и живота на другите, като ги призовава да не го правят? Въпросите идват на място в днешния ден с 6252 нови позитивни теста в нашата мила родна страна. Това - в чисто патриотичен смисъл.

Само напомняме, че същият Костадинов обещаваше да дарява парите от държавната субсидия за партията, или да не ги взема организацията му, но Нова телевизия показа охолния му начин на живот и палата, който си е построил, пък е трудно да бъде оправдан математически с декларираните лични доходи. Дори да приемем, че не за това са усвоени парите от субсидията, факт е, че тя не е оставена на хазната или на бедните и социално слабите.

Наталия Каменова

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Евро си показа доматите

Катето Евро показа реколтата от домати от домашната си...

Кичка цитира Чехов

Кичка Бодурова проповядва:"Днес помолих близък човек...

Няма коментари към тази новина !

*}