Владо Карамазов с голямо признание

04.01.2022 14:38 | Видян 1774 пъти

Владо Карамазов с голямо признание

По традиция в края на годината и на прага на новата много хора си правят равносметки. Това стори и Владо Карамазов, който си призна доста любопитни, според някои от феновете му, моменти.

Актьорът очаквано се радва най-вече на постиженията си в сферата на фотографията от 2021-а, но също така и на работата си по екстремния формат "Сървайвър".

undefined

"Честита Нова година. Пожелавам ви много здраве. Пожелавам ви и да имате сили и желание за да успеете да направите нещо изключително в живота си. Нещо, което не сте предполагали, че е възможно да постигнете. Сигурно е, че всичко е възможно. С мен през 2021 се случи такова нещо. И съм щастлив, защото си доказах, че тези уж клиширани думи "всичко е възможно", са истина.

Постигнах неочаквани постижения във фотографията и открих втора сцена в изкуството. Върнах се към нещо отминало - "Сървайвър" и беше запомнящо се преживяване, на което скоро ще се насладите. Направих може би най-хубавото представление в моята кариера. И още много други неща в тази уж лоша година. Годината е такава каквато си я направим. Живота ни е такъв, какъвто ние го наредим. Надявам се през 2022 и този малоумен Ковид ще се разкара. Вече малко ми писна от него", написа в профила си в социалните мрежи Карамазов.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !