Чувствах се ужасно тъжна, грозна, самотна и разплута: Мария Илиева

06.12.2021 11:12 | Видян 2288 пъти | Гласували 1

Чувствах се ужасно тъжна, грозна, самотна и разплута: Мария Илиева

Близо 4 години след като за първи път стана майка, Мария Илиева най-после сподели шокиращите подробности за начина, по който се е чувствала тогава. Певицата даде интервю за подкаста „Нов човек”.
Известно е, че певицата се раздели с бащата на сина си броени дни след като момченцето проплака, като дори се говори, че е забременяла случайно. До днес тя не си бе позволявала да говори за това в публичното пространство. Едва сега признава колко зле се е чувствала в онзи момент и как е успяла да излезе от депресията само за ден. „Чувствах се ужасно тъжна, грозна, самотна, дебела и разплута” – с тези думи Мария Илиева описва първия ден след изписването си от родилното. Тя твърди, че винаги е искала да има много деца, но вечно нещо се проваляло в отношенията й с мъжете. Затова ражда първото си дете – Александър, през 2018 г., когато е 40-годишна. Бащата е далеч по-младият от певицата емигрант Георги Михайлов, за когото звездата почти не говори.

„Синът ми е плод на една бурна история, която се осмисли с появата му”, обобщава ситуацията Мария Илиева. Бременността й с момченцето била много лека, звездата била щастлива, че ще става майка, но веднага след като родила, изпитала тежестта на следродилната депресия. „Мислех, че това дете ще умре всеки момент, защото не знам какво да правя и как да се грижа за него. Много ми се плачеше – пълна трагедия!”, припомня си изпълнителката на „Лунен сън”. Всички тези чувства тя нарича „истерия, съпровождаща хормоналната буря” и твърди, че се е справила с тях само за ден. „Преди да си легна, си казах, че нито ми харесва, нито го приемам, не искам да съм такава и, когато се събудя, се събуждам бодра, щастлива, благодарна, че ми се е случило всичко, което се е случило.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Легендата на руския рок Борис...

Легендарният музикант Борис Гребеншчиков и неговата...

Няма коментари към тази новина !