Ето как изглежда вече бившият съпруг на Венета Райкова

06.12.2021 10:58 | Видян 3110 пъти | Гласували 1

Ето как изглежда вече бившият съпруг на Венета Райкова

Бившият съпруг на Венета Райкова - Тихомир Георгиев шашна всички с начина, по който изглежда вече. Преди, когато двамата бяха още семейство, Тишо беше строен като фиданка, но напоследък съвсем се е занемарил. От скорошен кадър става ясно, че бившият мъж на тв водещата, който е и баща на детето й, изглежда поне с 10 години по-стар, отколкото е в действителност.

undefined

Вижда се, че Тихомир вече е с доста масивно шкембе и е оплешивял драстично. А за да прикрие липсата си на коса, Тишо е подстригал и малкото си останала коса нула номер. Миналата седмица той е засечен от папараци да си купува храна в центъра на София - в случая от магазинче за бързи закуски, откъдето си тръгнал с 2 сока и кроасани.

Факт е, че откакто се разведе с Венета Райкова преди 3 години, Тишо не е афиширал сериозна връзка с друга жена - така, както и блондинката не се е показвала с нов мъж в публичното пространство. "Той все още е първият, на когото звъня, когато ми се случи нещо хубаво или лошо. Никога не сме си изневерявали, просто рутината уби брака ни", споделяла е през годините Райкова.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !