Шашкаща сутрин в БТВ: Тв водеща разказва

30.11.2021 15:18 | Видян 3034 пъти

Шашкаща сутрин в БТВ: Тв водеща разказва

"Сам войнът е войн, но само на преден план.
Днешният ден даде повод да си напомня няколко изтъркани, но много важни истини.
Каква беше ситуацията? Сняг, задръстване, 10 минути преди ефир първите гости - Рут Колева и Андрей Арнаудов ги няма. Кадиев е болен, тоест съм сама на ефир. Преди 10 години едно такова съчетание на обстоятелства щеше да ме изстреля със страшна сила в космическа паника. Но годината е 2021, а не 2012-та, и сме навъртяли доста извънредни ефири, така че с Яна Донева бързо срещаме решението на извънредната ситуация в коридора между студиото и гримьорната в лицето на Боби Лазаров, който ни спасява като приема да влезе в ефир, за да поеме цялата отговорност за лошото време, което така ни е объркало плановете. Та какви са изводите:
 нищо не може да замени опита
 нямаме контрол над обстоятелствата, но имаме контрол над себе си в тях, тоест от нас зависи какво ще направим, а това често определя и един съвсем различен краен резултат
 сам си за никъде - благодаря ви, Яна и Боби, и на всички други, благодарение на които поредният Преди обед стана факт. Беше запомнящ се ефир.

P.S. А защо често сами сме си виновни, когато нещо се обърка, вижте в следващия пост. Ей сега го качвам", сподели водещата на Преди Обед Деси Стоянова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето всички жени на Брад Пит, стартира...

Мнозина смятат, че връзките на Брад Пит започват с...

Евро си показа доматите

Катето Евро показа реколтата от домати от домашната си...

Няма коментари към тази новина !

*}