Мъж оцеля при полет от Гватемала до Маями скрит в колесника на самолет

29.11.2021 11:57 | Видян 707 пъти

Мъж оцеля при полет от Гватемала до Маями скрит в колесника на самолет

26-годишен мъж оцеля при полет от Гватемала до Маями в събота, след като се е скрил в купето на колесника на самолета, съобщиха служители, предаде nytimes.com.

Полет 1182 на American Airlines от Гватемала Сити кацна на международното летище в Маями малко след 10 часа сутринта в събота, според Алфредо Гардуньо, говорител на авиокомпанията.

След като самолетът кацна, той „бе посрещнат от правоприлагащите органи поради проблем със сигурността“, каза г-н Гардуньо в изявление. Авиокомпанията работи с правоприлагащите органи, каза той, като отказа допълнителни коментари.

Митническата и гранична защита на САЩ заявиха, че нейните агенти са задържали 26-годишен мъж, „който се опита да избегне откриването в купето на колесника на самолет“, пристигнал в Маями от Гватемала в събота сутринта. Мъжът, чието име не се съобщава, е откаран в болница за медицинска оценка, съобщи агенцията.

„Хората поемат изключителни рискове, когато се опитват да се скрият в затворени пространства като самолет“, се казва в изявление на агенцията. "Този инцидент остава в процес на разследване." Полицейското управление на Маями-Дейд, което има станция на летището, не отговори веднага на искания за коментар в неделя. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !