Фолкзвезда се самоуби

25.10.2021 10:04 | Видян 1735 пъти

Фолкзвезда се самоуби

Почти сигурно фолк звездата Денис Теофиков сам е сложил край на живота си. Това става ясно 4 часа след смъртта му, съобщава flagman.bg. Както по-рано писахме, 21-годишният фолкпевец падна от терасата на 7-ия етаж на апартамента на любимата си Алекса в София. Той е починал още преди идването на парамедиците. Приятелката му отказва да говори дори с най-близките си, а в социалните мрежи се сбогува с емоционално видео с Денис.

Дежурният редактор на Флагман.бг узна, че от известно тийн идолът бил с разклатено психическо здраве, изпаднал в сериозна депресия, защото осъзнал, че в живота му нищо не зависи от него. Нямал право на избор дори за елементарни неща, а всичко се дирижирало от продуценти, пиари и озвучители.
От няколко месеца ограничил и контактите си, излизал само с Алекса, която го придружавала по участия. Не е известно двамата да са имали конфликти. Дори напротив. От „Пайнер“ засега отказват коментар. Завеждащият „Връзки с обществеността“ Хари Янакиев бе лаконичен пред наш репортер. „Не съм разследващ орган. Имало е някакъв инцидент, но повече не знам. Търсете информация от официалните полицейски източници“, каза той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !