Игнатова готви жесток удар по Рачков

24.10.2021 10:44 | Видян 2225 пъти

Игнатова готви жесток удар по Рачков

Раздялата между дългогодишната любима двойка на публиката Димитър Рачков и Мария Игнатова ще бъде разиграна на театър. Тя е част от сюжета на нов спектакъл, който блондинката подготвя заедно с кумата си Алекс Раева. Именно детективът в „Маскираният певец" по NOVA разкри за предстоящите си планове.

„Подготвяме ново събитие с Мария Игнатова. Няма да издам нито какво ще е, нито кога ще е. Само ще издам, че този път ще участвам с текст, ще пиша", загатна Раева.

undefined

Според колегите й от панела, именно Игнатова се крие под маската на Заека в музикалното шоу. От две седмици обаче той не се е появявал на сцената на „Маскираният певец“, което съвпада с периода от сватбеното пътешествие на Мария. Тя се омъжи за Ивайло Нойзи в края на септември, а Алекс й бе кума. Самата Алекс Раева обаче се кълне в ефир, че не знае дали дружката й участва в предаването. Игнатова и Раева са дружки от много години - именно затова Мария покани Алекс да й кумува на сватбата. Певицата е най-близката приятелка на блондинката, която също преди много години опита да пee и реализира няколко песни и видеоклипове. Затова пред нея може да сподели всичко, дори и най-тъжните си моменти около драмите с Рачков, които вече са зад гърба й.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !