Нова конспирация в "Игри на волята"

24.10.2021 10:35 | Видян 1024 пъти

Нова конспирация в

Условията за участниците в третия сезон на "Игри на волята" са изключително тежки. Особено тежко е пребиваването на "Дивата река", където племената гладуват като кучета. Битките също са значително по-силови в сравнение с предишните два сезона. 

Голяма част от участниците се оплакаха, че са свалили над 12 кг за няколко седмици. Това се дължи на зверския глад, който мъчи най-вече мъжката част. Не така стои въпросът с Георги Рабухчиев, който е от племето, прекарало най-дълго на реката. Неговите килограми не се топят, а зрителите заподозряха жестока конспирация. 

Фитнес гуруто впечатлява не само с физическата си сила, но и с добротата си, факта, че бяга от всякакви скандали и драми. Единственото, което го спъва да бъде тотален любимец на зрителите, е коалицията му със Стратимир и Паулина, които се оказаха най-дразнещите хора от целия формат. 

Но едно нещо впечатлява зрителите на шоуто и то е фактът, че въпреки глада и изтощителните игри, сякаш той не отслабва. Как се получава това? Именно този въпрос последовател зададе на Горилата, а отговорът не закъсня. 

"Защото не мога да губя", пошегува се той, но и сподели истинската причина. "Преди Игрите вече бях свалил 8-10 кг., а вътре свалих още 4-5 кг. Просто съм значително по-едър от всички останали участници. Тоест аз свалям, но и другите свалят заради условията и затова изглежда сякаш аз не свалям", коментира той. 

"Да съм гладен, е моята суперсила. Глад за победа", коментира той след победата си в капитанската битка през седмицата.  Самият Рабухчиев иначе продължава да се занимава с треньорска дейност и често споделя упражненията, с които ангажира трениращите при него. Наскоро той публикува и лого на свой собствен бранд, така че вероятно и ще стартира съвсем скоро нов бизнес.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мария го закъса за пари

По всичко личи, че фолк певицата Мария е ударила...

Осиновени сме, но не и на различна...

"Аз и сестрите ми сме осиновени“, това...

Няма коментари към тази новина !

*}