Федерер изпрати две момичета на лагер в академията на Надал

14.10.2021 10:58 | Видян 550 пъти

Федерер изпрати две момичета на лагер в академията на Надал

Навярно част от вас помнят как Роджър Федерер засне реклама с компанията за тестени изделия Barilla, в която Маестрото играеше тенис на терасата и по този начин показа, че практикуването на спорта не е невъзможно и в началото на пандемията, предаде tennis.bg.

Две италиански момичета на име Витория и Карола пък решиха да последват примера на своя идол и качиха видео, на което си разменяха удари от срещуположни балкони. Кадрите бързо придобиха огромна популярност в социалните медии и 20-кратният шампион от Шлема реши да изненада ученичките по най-хубавия възможен начин. Швейцарецът посети сестрите в техния дом и поигра тенис заедно с тях, а впоследствие остана за обяд.

Приятните изненади за децата обаче не бяха свършили, защото бившият номер едно им обеща, че ще ги изпрати на лагер в академията на Рафаел Надал и най-после дойде времето въпросното обещание да бъде спазено. Самият Роджър признава колко специално е било да изненада по такъв начин свои фенове и пожела на момичетата да си прекарат една незабравима седмица в Майорка.

Почитателките на легендата пък споделиха преки впечатления от престоя си там и разказаха, че все още имат усещането, че просто са част от някакъв филм или шега. За тях е било достатъчно невероятно изживяване да се докоснат до любимия си играч, а възможността да бъдат в Испания е нещо изключително вълнуващо за тях.

Те подчертаха, че се чувстват много комфортно на това място и тренировките са много уморителелни, но същевременно полезни. Витория и Карола са възхитени от отношението на хората и треньорите, като признават нежеланието си да напускат академията толкова скоро. Освен това се оказва, че вторият любим тенисист на италинките е точно Рафаел Надал, което недвусмлено показа какво щастие е за тях да имат подобна възможност.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !