Христо Бакърджиев с първи думи за ужаса, който преживява Сашка Васева

13.10.2021 10:49 | Видян 2197 пъти

Христо Бакърджиев с първи думи за ужаса, който преживява Сашка Васева

Тежкото здравословно състояние на Сашка Васева шокира цяла България , след като стана ясно, че тя има нужда от спешна животоспасяваща операция на мозъка. За това за първи път от Германия говори мъжът й Христо Бакърджиев.

"Състоянието й е проблематично. Нуждае се от много спешна операция заради тумора, открит в мозъка й. И въпреки обстоятелствата, се държи психически, има вяра за оздравяване", сподели в ефира на Нова тв Бакърджиев. През цялото време на леглото в стаята до него лежеше Сашка Васева, която каза единствено: "Обичам ви".

undefined

undefined

"Всеки ден ходим в болницата. Трябва възможно най-скоро да я оперират. Туморът притиска нерви в мозъка й, и тази интервенция е жизненоважна. През годините са й поставяни диагнози – атрофия на зрителния нерв, която е абсолютно грешна. И ако това се беше хванало по-рано, сега тя щеше да бъде предишният енергичен човек.

Голямото желание на Сашка сега е отново да може да пее. Нищо друго не я интересува повече от това. Може би и затова има толкова много воля за живот и психическа сила.

След като стана ясно какъв здравословен проблем има Сашка Васева, в публичното пространство се появи и дарителска сметка. Изненадващо обаче, се оказа, че семейството не е пускало такава. "Държа да заявя, че не сме обявявали досега никакви банкови сметки. Опитваме се да се справяме сами. Приятели и познати ни се обаждат, искат да ни помогнат, да дарят. Учудва ме каква е тази сметка, която се тиражира. Ние нищо не сме пускали", добавя още Бакърджиев.

А на въпрос дали такава животоспасяваща операция може да се извърши и в България, той отговори така: "Такава операция би могло да се извърши и в България, имаме прекрасни лекари. Но следоперационния период е много страшен, а у нас условията са абсолютно неприемливи. Затова предпочетохме да отидем в Германия. Възстановяването е Божа работа, прогнозите са различни – от 3-4 месеца може да продължи и до година-две".

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !