Мъжът на Мария Игнатова изригна в ефир

11.10.2021 11:33 | Видян 2797 пъти

Мъжът на Мария Игнатова изригна в ефир

Ивайло Цветков - Нойзи и Мария Игнатова бяха гости на Лора Крумова, за да споделят първи емоции от сватбата си, но вместо това, в студиото на Нова тв се разигра доста конфузна ситуация, която предизвика много коментари в социалните мрежи.

Тв водещата се обърна към любимия на колежката си не с цялото му име, а само с "Нойзи", както често е представян в медиите. Реакцията на културолога, юрист и спортен коментатор беше мигновена: "Не ми е приятно да ме наричат с този прякор. Имам си име - Ивайло". Последва неловко мълчание, след което разговора продължи.

Припомняме, че Мария Игнатова и Ивайло наскоро си спертнаха кокетна сватбена церемония в село Житен, на която присъствали само кумовете им - Алекс Раева и Сашо Жеков, както и децата на младоженците от предишните им връзки. Свещеникът пък, бил познат на Нойзи. На въпрос на Лора Крумова защо са избрали скромна церемония, Цветков отвърна така: "Това сме ние, това, което ни обединява, е английската сдържаност с елементи на минимализъм, без твърде бравурно, насилено, да няма заря...".

undefined

"Това е за нас двамата, много държах никой друг да не разбере, защото ни засяга само нас... дори и майките ни не знаеха дни преди сватбата", добави и Мария Игнатова.

За първи път Ивайло Цветков признава и нещо много интимно за любимата си - според него Мария е неповторима и е жена номер 1 на света, която, вероятно за изненада на мнозина, чете много повече книги от него.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !