Исках на само да сваля килограми, но да съм добре и психически: Адел

11.10.2021 11:09 | Видян 1253 пъти

Исках на само да сваля килограми, но да съм добре и психически: Адел

За първи път в дългогодишната история на Вог една и съща звезда краси едновременно кориците и на американското, и на британското издание. И това е Адел, която определено има повод да се появява през този месец. Причината е голямото й музикално завръщана – другата седмица е премиерата на първия й сингъл от много време насам – песента Easy On Me. Музикалният повод обаче бе умело използван от екипите и на двете списания, за да интервюират звездата относно много теми, които до този момент тя не бе обсъждала никъде публично – разводът със съпруга й, как детето е приело случващото се, настоящата й връзка със спортния агент Рич Пол, новата й впечатляваща фигура. Много ексклузивни неща има в двете интервюта и явно е отнело доста съгласуване, за да не са идентични като съдържание и отговори. Различни са и фотосесиите за двете издания. За корицата на британския Вог Адел е в сексапилна жълта рокля на Вивиан Уестууд, за корицата на американския Вог е във впечатляваща зелена от котюр рокля на Валентино. За фотосесиите и на двете издания тя сменя няколко различни стайлинга.

33-годишната певица е минала през дълъг път, за да стигне най-накрая до категоричния извод: „Вече знам какво искам и определено знам какво не искам“. По отношение на развода си тя споделя, че няма голяма причина за раздялата и не може да каже, че някой има конкретна вина. Просто е решила да избере щастието си и да се постави на първо място. „Вече не усещах връзката ни като нещо правилно за мен. Не исках да свърша като много други хора, които познавам. Не мога да кажа, че съм била ужасно нещастна, но щях да бъда нещастна, ако не бях поставила себе си на първо място. Никой от двама ни не е направил нещо грешно, не сме не наранили или нещо подобно. Просто исках синът ми да види какво е наистина да обичаш някого и да си обичан. Това е много важно за мен. Оттогава съм на път в търсене на щастието“, така тя обяснява решението си да се раздели със съпруга си. Въпреки това, Адел не съжалява за връзката си с него, твърдейки, че е избрала „перфектния човек“ за баща на детето си. Певицата коментира още, че са трябвали много часове при психоаналитика, където е трябвало да води дълги разговори със 7-годишното си Аз, за да открие, че до голяма степен тя е била виновна за провалените си връзки, понеже се е страхувала, да не бъде наранена.

С трудния емоционален период Адел обяснява и многото свалени килограми за изминалите няколко години. Заради тревожността и безпокойството прекарвала много време във фитнес залата. „Упражненията ме караха да се чувствам по-добре. Целта ми никога не е била просто да сваля килограми, а да се чувствам добре психически и да си подаря колкото се може повече време далече от телефона. В един период бях доста пристрастена към него. Тренирах по 2-3 пъти дневно. Сутрин вдигах тежести, след това се занимавах с бокс или дълги разходки, преходи в планината. Вечер пък правех кардио. В този период нямах никаква работа, на практика бях безработна, затова имах време за толкова много спорт“, казва тя.

Адел е болезнено откровена и за сина си Анджело, колко трудно е приел развода им и как по детски искрено я е накарал да преосмисли начина си на живот и връзката си с него.
„Ако трябва да посоча една конкретна причина за развода ми, тя е, че исках да открия щастието. Ако някой ден го направя и Анджело ме види наистина щастлива, тогава може би ще успея да си простя това, което му причиних с развода“, казва Адел. Тя е била изправяна пред сериозни детски въпроси като: дали вече не обича баща му, защо не живеят заедно, случило ли се е нещо...

„Един ден Анджело ме попита: Виждаш ли ме? Аз му отговорих: Естествено, че те виждам. Тогава той ми каза: Защото аз не те виждам! В този момент целият ми живот се срина. Той знаеше че не съм с него, че ме няма, въпреки че физически съм до него. И тогава започнах наистина да си споделям“, казва още Адел.





автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !