Веселин Плачков показа как дъщеря му сама си прави ковид тест (ВИДЕО)

05.10.2021 11:05 | Видян 1171 пъти

Веселин Плачков показа как дъщеря му сама си прави ковид тест (ВИДЕО)

В социалните мрежи актьорът Веселин Плачков публикува видео на порасналата си дъщеря Андреа, която живее и учи в Англия. На кадрите момичето показва и разяснява стъпка по стъпка как си прави антигенен тест с цел да успокои всички родители и ученици.

Самият Плачков написа:

"Здравейте, това е моята дъщеря Андреа, която учи в Англия и с много обич направи тази демонстрация за вас. Считам, че това ще бъде полезно за много родители и ще вкараме спокойствие за това как и по какъв начин се правят тези тестове, което успокоява всички там и няма болни в училище! Бъдете здрави и моля Ви, това е чисто информативно". 

В момента половинката му Мариана Попова и тяхната обща дъщеря минават през ужаса на китайския вирус . Певицата обвини Лили Иванова, ЦСКА и Левски за тежкото си състояние, с което си навлече сериозен обществен хейт. Неоценената звезда се закани, че щом оздравее ще емигрира далеч от България.

Към момента в Кюстендил, Ямбол, Видин, Монтана  са най-тревожните данни. От началото на учебната година около 2 пъти са се увеличили карантинираните учители, 4 пъти карантинираните ученици.

В Габрово влиза ротационно обучение, тъй като областта е с над 500 заразени на 100 000 души. За момента ротационното обучение е за 2 седмици. Това съобщи образователният министър проф. Николай Денков за ситуацията с учебната година и коронавируса.

 

Виж видеото ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Няма коментари към тази новина !