Помните ли "хищната хиена" Петра? Ето как изглежда днес

02.10.2021 12:03 | Видян 2344 пъти

Помните ли

Спомняте ли си фолкпевицата Петра, която изпя взривяващия за времето си хит "Хищна хиена"?! Звездата се отказа от музикалната сцена и емигрира в Кипър, където заживя с нов мъж. 

Наскоро една от дъщерите й вдигна пищна сватба , а Петра не иска и да чуе за музикална кариера и най-вече популярност, медии и тълпа от фенове. Наш репортер се добра до нейна актуална снимка, за да видите как изглежда вече някогашната звезда на фолка. 

Певицата не качва свои снимки в социалните мрежи, за да избегне нежелан интерес от страна на медиите, тъй като феновете се интересуват от живота на някогашните си любимци. Трябва да признаем, че Петра е качила малко килограмите, но пък в лице е успяла да се запази същата.

И тя, като Зуека, е започнала да се занимава с рисуване и подготвя изложба в най-скоро време. Продължава да пее, но само на маса с приятели и за удоволствие. Като че ли се иска да си спомня за славните години, когато беше сред топ имената, а в репертоара си записа хитове като "Хищна хиена", "Пачки", "Котаците и маците", "Командирът" и т.н.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !