Гала отряза любовните мераци на Георги Блажев

28.09.2021 18:28 | Видян 2075 пъти

Гала отряза любовните мераци на Георги Блажев

Георги Блажев хлътнал здраво по колежка от "На кафе", където се изявява от началото на новия сезон, като част от панелистите. Мераците на писателя обаче, бързо бяха попарени от Гала.

Тв водещата с две изречения изпари ентусиазма на колегата си в ефир и въпреки че го направи с усмивка, на него видимо не му става много драго.

undefined

Разбира се, сред последователите на Блажев в социалните мрежи веднага тръгнаха предположения коя може да е въпросната дама. Ясно е, че това няма как да са нито Никол Станкулова, нито Гери Малкоданска, които в момента карат втора бременност и са в отпуск, не е и новата панелистка Ромина Тасевска. Остава Андреа Банда Банда, около която гравитират най-вече слуховете. И има защо! 

undefined

Да припомним, че още в края на миналата година двамата имаха доста симпатични закачки в ефир, които нямаше как да не направят впечатление на зрителите, а вероятно и на екипа на "На кафе". Дали след това Блажев е спрял погледа си в друг кадър на предаването, засега остава загадка. Ясно е само, че Гала няма да му подлее вода и да разкрие публично името, но и отговора й към него по темата бил: "Не!".

"Ти си ме питал за един човек и аз съм ти казвала: "Не!", заяви Гала с ефир, след като Блажев каза, че нямало как да му забрани. "Ти не ми каза, че не може. Каза, че няма да ме хареса", все пак отново се пробва Блажев, с което само разсмя колегите си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !