Луиза Григорова пазарува дрехи втора ръка

27.09.2021 14:57 | Видян 1372 пъти

Луиза Григорова пазарува дрехи втора ръка

Има едно погрешно схващане за популярните личности в България и то е, че всички те са богати. Да, някои от тях тънат в лукс, возят се в лъскави коли, носят маркови дрехи и живеят в истински имения. Бройката им е незначителна пред тези, които имаме за звезди, но също като нас разполагат с ограничени финансови възможности. 

Кой може да предположи, че известна актриса като Луиза Григорова ще пазарува дрехи от магазин за "втора ръка". Тя не крие тези неща от ежедневието си, но пък е щастлива, че е открила любовта, с която ще бъде и в бедност, и в богатство. 

"Когато с един човек можеш да работиш, да мечтаеш, да се храниш, да се смееш, да минете покрай second hand щанд и да си откриете незаменими находки, да ходите на кино, след това да говорите разпалено до 7 сутринта, да обичате еднакви неща - бар пред дискотека, вино пред твърдо, черно пред русо, но и различни - ванилов срещу шоколадов сладолед, диня срещу пъпеш. Когато винаги седите един, зад друг и вървите заедно напред, когато създадете дом, семейство, деца и 7 години по-късно е още по-хубаво, още по-истинско, това за мен е любов! Завинаги с теб",с тези думи Луиза описа любовта си с Мартин Макариев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

И винарка №1 от Катаржина в мрежата...

Докато тече сериалът Вина по БНТ, най-нашумялата...

Няма коментари към тази новина !