Илиян се съблече гол в земите на Ванга, търси енергийна мощ

27.09.2021 10:08 | Видян 1200 пъти

Илиян се съблече гол в земите на Ванга, търси енергийна мощ

Затворените нощни клубове, които оставиха без работа всички фолк звезди, ги накара да се замислят за живота си и да преосмислят съществуването си. 

Фолк звездата Илиян използва свободното си време за пречистване на мислите и отърсване от натрувани грехове. Изпълнителкят на хита "Тупалка" се съблече гол и се потопи в лековити води, за да почувства енергийната им мощ. 

Илиян наскоро посети “Рупите“ –  живописна местност, която е обвита в мистичен ореол. Свързана е с пророчицата Ванга и носи на всеки посетител богат енергиен заряд. В това е категоричен и певецът.

“Вярвайте и чудесата ще се случат…“ –  уверява почитателите си той от Инстаграм. “Рупите“ – едно силно енергийно, заредено кътче! Енергията е уникална и само, който не е бил тук, не я е усетил…“ –  пише изпълнителят над публикувана снимка от минералния извор там.

Той остава верен на посланието в една от песните си от това лято – “Правя си душата“ и пълноценно се наслаждава на живота. Подари си пълен релакс и безценни моменти сред природата, като посети и термалните извори в местността, известни с лековитата си минерална вода.

Илиян не пропусна да сподели кадри от този зареждащ ден с феновете си, а те с интерес го разпитваха за мястото, на което е бил.

През септември хитовият изпълнител имаше още един повод за радост. Неговият син Ицко прекрачи училищния праг за първи път. А гордият татко сподели видео от първия учебен ден на своето пораснало момче и с много вълнение отправи пожелание за успешна учебна година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !