Николета и Венелин Петков чакат второ дете

27.09.2021 10:03 | Видян 1065 пъти

Николета и Венелин Петков чакат второ дете

Николета Маданска изглежда бременна в 5-ия месец. Водещата на спорта по Би Ти Ви, която роди преди по-малко от година, засега отказва да потвърди слуховете, че чака второ дете.

Тя обаче не ги и отрича. А видът й изглежда като потвърждение, че скоро ще дари с още едно бебе своя любим – Венелин Петков.

Тъй като е много активна в социалните мрежи, Николета Маданска не оставя феновете си да развият носталгия заради отсъствието й от малкия екран. Спортната журналистка стана майка в края на ноември миналата година, а доста преди това се скри от телевизионните камери, за да не предизвиква излишни коментари с бременността си.

Но след като роди и месеци наред показваше снимки на идеалните си за подобен период форми, тя изведнъж започна да се снима само в гръб. Когато пък показва свои фотоси в анфас, ги подбира така, че коремът й да остава скрит. Дрехите, в които позира, обикновено са или рокли с висока талия, които прикриват формите от кръста надолу, или широки ризи, предпочитани от бременните жени.

На последните снимки, които публикува в социалните мрежи, обаче Николета изглежда бременна въпреки старателния подбор на облеклото си и въпреки че е поставила люлката на сина си Йоан пред себе си. В подкрепа на това подозрение е цитатът от Библията, който е пуснала като коментар към кадрите. В него се говори за вярата, надеждата и любовта. Преди два месеца пък водещата без никаква логична причина показа стара снимка с кучето си, правена в началото на 9-ия месец от бременността със сина си Йоан. Николета твърди, че докато е позирала, е обяснявала да домашния си любимец, че ще става майка. Още тогава някои от феновете й се зачудила дали пък не е на път и второ бебе, което я кара да се връща към подобни спомени. И колкото повече време минава, толкова повече се засилват тези подозрения.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !