Звезда от "Под прикритие" се жени

21.09.2021 12:48 | Видян 882 пъти

Звезда от

Звездата от "Под прикритие" и "Пътят на честта" Ивайло Захариев до броени дни ще мине под венчило. Той реши да се врече във вярност на половинката си Станислава.

Сватбеното тържество е след броени часове, а нежната му половинка показа в какъв смокинг ще бъде облечен той, както и какви халки ще си разменят в знак на обич и вярност. 

Бракът е втори и за двамата. Ивайло дълги години бе женен за Миряна Георгиева, от която има две деца. По-малкият му син на 15 септември бе първолак. Любимата му блондинка Станислава също има дете от предишна връзка и тримата ще бъдат шафери на церемонията.

Хитовият актьор отрича Станислава да е повод за развода му с Миряна. С нея се запознал преди повече от 10 години в протестанска църква, а през 2012 година си казаха "Да".  Церемонията се проведе изцяло в протестантските традиции. Двамата не бяха имали интимни отношения до първата си брачна нощ.

На първата му сватба много малко негови колеги го уважиха, докато сега за празненство се готвили голяма част от звездите на "Пътят на честта", "Под прикритие" и от театралната сцена.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Няма коментари към тази новина !