Преслава на среща с английската кралица

20.09.2021 12:28 | Видян 1098 пъти

Преслава на среща с английската кралица

Преслава е сред първите от фолк бранша, която реши да се ваксинира и да се чувства по-спокойна по време на участията си. 

В момента нощните клубове в България са затворени, макар голяма част от тях да работят незаконно, съответно и певците останаха пак без работа. Затова Преслава хукна да бачка в Англия, а там се срещна и с английската кралица. 

Хитовата пайнерка бе поканена да пее в един от клубовете в Лондон, а за участието си прибрала доста плъст хонорар, което озлобило още повече колежките й, които стоят без работа и пари. От Лондон Преслава се върнаха и с цяла пачка от бакшиши, които събрала по време на едночасовата си изява в заведението. 

И тъй като в момента разполага с достатъчно свободно време, Преслава решила да остане няколко дни в чужбина. Посетила най-атрактивните забележителности, но впечатлена останала от музея "Мадам Тюсо" и восъчните фигури вътре. Снимала се с почти всички, но показа единствено кадъра с английската кралица. 

"После да не кажете, че не съм пила чай с кралицата", написа Преслава под кадъра. А хитови родни диджеи се включиха с коментари отдолу: "Не случайно на участия те обявяваме с "Нейно Величество Преслава".

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Диви коне и Скритата Индия гледаме...

Поредицата Диви коне по Viasat Nature тръгва...

Яна Брисова представя специално...

На 1 ноември, Денят на будителите, от 19 ч....

Няма коментари към тази новина !

*}