Помните ли Тризначките от "Биг Брадър"? Ето как изглеждат днес

17.09.2021 10:59 | Видян 3710 пъти

Помните ли Тризначките от

Помните ли скандалните Тризначки Вяра, Надежда и Любов от третия сезон на "Биг Брадър". Благоевградчанките напуснаха България преди няколко години, а триото им се разцепи.

Победителката в риалити формата Любов обърна гръб на сестрите си, които в Англия стигнаха до просешка тояга. А техни сегашни снимки шокираха зрителите, които ги помнят от участието им във формата. 

Вяра и Надежда многократно са се жалвали, че нямат пари и често спят по улиците в Лондон. Все пак са намерили средства да отпразнуват рождения си ден на 10 септември. Но отново двете, все още са жестоко скарани със сестра си Любов, която единствена успя да свие семейно гнездо и да избегне мизерията, която мъчи останалите две. 

Прави впечатление, че животът на близначките след "Биг Брадър" не е бил никак лесен и всичко това е изписано на лицата им. Риалити звездите шокираха с вида си, а в мрежата ги помислиха за бабички, отколкото за млади жени. "Какво се е случило с тези момичета, че изглеждат така състарени", чудят се в мрежата. 

Вяра и Надежда чукнаха 36 години, но изглеждат като съученички на Лили Иванова.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !