Тъжен провал на Лили в Пловдив след фиаско във Варна

15.09.2021 10:26 | Видян 1872 пъти

Тъжен провал на Лили в Пловдив след фиаско във Варна

Концертът на Лили Иванова с 3000 зрители в Античния театър на Пловдив се оказа голям провал, свидетелстват очевидците. Продуцентът Георги Тошев, който записа в актива си артсъбитието на годината - галата на Соня Йончева и Пласидо Доминго в София, коментира от мястото на събитието от цялото си сърце красноречиво:
"Всичко има начало ... и край!
Да знаеш кога ... и как".
Това е епитафия за 61-годишната кариера на певицата. Подкрепя го също свидетелката и фенка на изпълнителката Антоанета Георгиева: "Озвучаване под всякаква критика". "А защо не си е направила озвучаването - да не би да е очаквала древните римляни да й го бяха осигурили", шегува се организаторката на концертите на немалко големи световни звезди у нас Делиана Пехливанова.
Тошев обаче добавя още по-същественото - недобро пеене: "Озвучаването няма нищо общо с пеенето. Певец от нейната класа не може да допусне това, на което бяхме свидетели тази вечер!".
Композиторката Вида Пиронкова, известна с песента Гълъбо - последния истински и безспорен попхит на България, се обръща към него: "Радвам се, че точно ти го казваш".
"Тихо...Тъжно", коментира присъствалата на концерта - провал Илияна Бойчева.
Оказва се, че предишната изява на певицата от минитурнето й след близо 2 години без активна дейност след напускането на вярната й организаторка и пиарка, на която Лили дължеше много, също е била фиаско. Свидетелства зрителката от морската столица Юлияна Георгиева:
"И във Варна концертът бе тъжен. Жалко наистина".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !