Георги Христов обиди Дара и Галена

14.09.2021 13:21 | Видян 2400 пъти

Георги Христов обиди Дара и Галена

Естрадната легенда Георги Христов отново застана с питие пред малкия екран, за да наблюдава колегите и после да ги оплюва. Изпълнителят на "Черно и бяло" отново показа острия си и хаплив език, а новите му жертви се оказаха Галена и Дара. 

Двете певици са ментори в новия сезон на "Гласът на България", а Георги Христов сподели с приятелите си във "Фейсбук" какво смята за "назначаването" на девойките като жури в такъв формат. Думите му са придружени с множество обиди и квалификации. 

“Много забавен формат по БТВ! Някаква никаква , Джара , Жара , Фара, е не съм я чувал, жури…! На проектоминистърката на културата на Слави , била мяра….! Честито пак! Казаха ми, била Дара…???!!! Която и да е! Другата е известна …….! От други сайтове! БРАВО БТВ!”, гласи хапливият коментар на Георги Христов. 

Някои от зрителите са съгласни с него, други път го нападат, че отново е прекалил с алкохола и дрънка глупости. Факт е, обаче, че заради заядливия си харектер нито едно предаване не го иска и не го кани да участва или да бъде жури. Всеизвестен факт е, че се скара и с Маги Халваджиян, след като недоволстваше от факта, че негови колеги го имитират в "Като две капки вода". Със сигурност вратите му към "Гласът на България" и бТВ като цяло са заключени.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !