Джуди Халваджиян издаде какво ще се случи с Рачков и ще се върне ли Зуека

13.09.2021 05:47 | Видян 1579 пъти

Джуди Халваджиян издаде какво ще се случи с Рачков и ще се върне ли Зуека

Джуди Халваджиян издаде много любопитни неща от изненадите, които се очаква да поднесе тази вечер Димитър Рачков в шоуто си. Вторият сезон на "Забраненото шоу на Рачков" ще бъде доста по-различен от първия, както загатна и продуцентът, но със сигурност ще предизвика всеобщото внимание.

"Рачков е много голямо предизвикателство към нас. В първия сезон видяхме някои грешки, които сега сме поправили. Имахме прекалено много сериозни теми, което не е в неговия стил, а сега, в този сезон, ще има много повече музика и емоции. Ще бъде много по-забавно шоуто. Като цяло ще видите един различен Рачков.

undefined

За актьорите сме измислили специална "Луда стая", където те ще влизат и заедно с Рачков ще правят луди скечове. Няма да издавам повече, ще видите. Имаме много талантливи актьори и искаме да ги покажем в шоуто", сподели Джуди Халваджиян в ефира на "Събуди се" по Нова тв.

"Цялата ни държава е един цирк, затова ще започнем този сезон именно с цирка. Майтапът настрана - ще разделим пародията на политиците с изкуството на цирка, защото той е изкуство, и ще влезем в неговата магия и емоции. Наши гости ще бъдат култовата циркова фамилия Балкански, ще бъде много емоционално и забавно.

На въпрос дали го изненадва обществената реакция и внимание за решението на Васил Василев - Зуека да емигрира от България и да се установи в Испания, Халваджиян отвърна така:

"Да, изненада ме общественият отзвук за напускането на Зуека. Познавам го страшно добре, знам колко емоционален е той и за да направи тази крачка – да отиде да живее в чужбина, значи не му е било лесно. Той е взел решение да направи по-доброто за семейството си. Не мога да го виня, защото той дал е толкова много на всички нас. Но аз мисля, че той ще се върне.

В следващия онлайн епизод на "Господарите" ще имаме онлайн връзка със Зуека, който лично ще каже какво е, как се чувства"./show.blitz.bg

undefined

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Няма коментари към тази новина !