Константин с култови признания за министъра, ваксините и Надя

12.09.2021 13:03 | Видян 1939 пъти

Константин с култови признания за министъра, ваксините и Надя

Константин направи култови коментари за това, което се случва заради пандемията от COVID-19, не подмина министъра, а за жена си Надя каза нещо, което със сигурност тепърва ще предизвиква бурни реакции.

Поп фолк изпълнителят винаги се е славел с чувството си хумор, но този път думите му направо избиха рибата, защото хем забавляват, хем са ултра директни.

"Хората изплащат заеми, изплащат кредити, гледат болни деца. Е как така с лека ръка ще правиш това, ще затваряш всичко?! Ясно е, че болестта съществува. Имам приятели, които вече не са между нас. Но мен ме притеснява най-вече факта, че нашите управляващи се грижат най-вече за предизборните си кампании, а не за това дали изобщо ще имат живи избиратели!

Ако аз бях министър, щях директно да издам заповед – всички учители и работещи в учебни заведения, както и всички ресторантьори и персонал по заведенията – задължителна ваксинация, както е на запад. Това е животът и трябва да свикнем с това, което е сега и да го живеем такова оттук нататък. Ако здравният министър седи пред мен, може би вече нямаше да е министър, защото аз принципно не съм свикнал да седя с министри. Но да спре да уволнява шефове на болници, това е безсмислено, нека види какво правят другите по света. Тя, топлата вода е измислена вече, не я измисляме ние сега.

Трябва да продължим някак нормално живота. Няма да говоря за моите загуби в бизнеса, големи са, но не съм уволнил нито един човек. По-скоро имаше хора, които напуснаха, защото не са сигурни вече в този сектор. А тези, които останаха, най-верните, бяха обезпечени, но и те са в безизходица, не виждат как ще продължим оттук нататък по този начин.

Страхувам се. Няма да крия, че в момента сме на мускули, както се казва. Надявам се да се случат някои неща и да продължим да работим. Това е страшно. Уплашен съм, естествено.

На въпрос дали е стигал някога дъното, Коцето отвърна така:

Не съм стигал дъното, въпреки че съм чувал, че не е лошо. Тогава стъпваш и после пак изплуваш нагоре. Нищо не ме дразни. Даже хейтърите. Без тях даже не знам как ще живея. Толкова се забавлявам, че вече без тях не мога да се чувствам добре. Тези хора, които най-много хейтват, после са в дискотеките ми и по участията ми. Това, което хората не знаят за мен, е че и аз имам своите проблеми, чувствителен съм, не съм само усмихнатият, забавляващият се човек.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гала отряза любовните мераци на...

Георги Блажев хлътнал здраво по колежка от "На...

Недялко Йорданов с Епопея на...

Издателство „Милениум“ пусна на пазара една...

Няма коментари към тази новина !

*}