Емилия чака бебе от Жорж Башур

10.09.2021 10:36 | Видян 906 пъти

Емилия чака бебе от Жорж Башур

Поп фолк певицата Емилия изненадващо в средата на юли отмени всички поети ангажименти и слезе от сцената. Певицата уточни, че има здравословни причини и изчезна безследно. И така вече два месеца. 

Първоначално всички смятаха, че и тя е минала по реда на Ковид болните, след което се пусна слух за хранително натравяне , което я вкарало дори в болница. Истината се оказа съвсем друга, а Емилия се опитва да я скрие от всички. 

Репортер на "ШОУ" научи от достоверен източник, че Емилия прекратила всички изяви, след като научила, че е бременна. Изпълнителката на "Акула" и нейният любим Жорж Башур от дълго време правят опити за бебе, а изглежда молитвите им най-накрая са били чути и в началото на 2022 година ще дундуркат бебе. 

Клюката гласи, че по време на зверската катастрофа през 2018 г., при която почина сина на Башур - Фери, Емилия всъщност е била бременна и е абортирала от силния удар и уплах. Дали това е вярно или е плод на нечия фантазия - не знам, тъй като пайнерката никога досега не е повдигала това на въпрос. 

Колежките й също вече са се зачудили на какво се дължи отсъствието й от музикалната сцена и подпитват тук-там. Някои са пожънали успех в детективските си начинания и са разбрали същото, което и ние. А именно, че Емилия ще става майка за трети път.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гала отряза любовните мераци на...

Георги Блажев хлътнал здраво по колежка от "На...

Недялко Йорданов с Епопея на...

Издателство „Милениум“ пусна на пазара една...

Няма коментари към тази новина !

*}