Фитнес шампионката Елена от "Игри на волята" изпоти мрежата

09.09.2021 11:21 | Видян 3043 пъти

Фитнес шампионката Елена от

Една от най-атрактивните участнички в тазгодишния сезон на риалити формата "Игри на волята" - Елена Боянова изпоти социалните мрежи с прелестите си. Ултра стегнатата фигура на бодибилдинг инструкторката се дължи, разбира се, на манията й по фитнеса. Тя е и балканска и републиканска шампионка по фитнес и бодибилдинг, което е едно от нещата, приковали вниманието върху нея.

Изпънатото и стегнато тяло Елена поддържа с тренировки 6 пъти седмично, дава почивка на мускулите само един път. "Страдах, обичах, спечелих, загубих, чувствах, плаках, усмихвах се, болеше ме, греех... Колкото и глаголи, прилагателни имена, съществителни да използвам, все няма да е достатъчно. Нито в личен, нито в състезателен план. След няколко гръмки падания на земята последва изправяне, още повече усмивки и още по-яки емоции.

Станах шампион... не просто Шампион, а Балкански шампион! Струваше ли си болката, и паденията които преживях? Определено да!", споделя откровено в своя онлайн блог Боянова, която тренира млади момичета да надминават нейните постижения в категорията бикини фитнес.

Любовта към спорта и упоритостта спортистката наследява от покойния си баща.

"Той винаги ми казваше и показваше, че трябва да съм добра, да правя добро и да мисля добро. Смисъл в друго няма. Детското в себе си трябва да пазите цял живот, ако щете и на 80 г. да станете. Това е най-чистата емоция. Да цените и да се радвате на малките неща, точно както правят децата. Аз винаги ще го пазя в сърцето си.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !