Новините на NOVA ще се излъчват едновременно от България и САЩ на 11 септември

09.09.2021 11:13 | Видян 1188 пъти

Новините на NOVA ще се излъчват едновременно от България и САЩ на 11 септември

20 години след атентатите, които промениха завинаги света, Новините на NOVA ще се излъчват на живо от София и Ню Йорк. На 11 септември емблематичните лица на медията Ани Салич и Николай Дойнов ще водят за първи път централната информационна емисия едновременно от два континента.
Ани Салич ще представи най-важните и ключови акценти от България в студиото на Новините на NOVA в София. Николай Дойнов ще се включи директно от Кота нула на най-кървавия терористична акт в историята на Съединените американски щати, белязал завинаги целия свят.
Какво се е променило 20 години след рухването на двете кули, с какво си спомнят този исторически ден свидетелите от първа линия и има ли шанс светът отново да бъде застигнат от подобен кошмар? Отговорите на тези и още въпроси ще даде журналистът на NOVA от специалното студио в сърцето на атаката, където ще направи зрителите съпричастни и с годишната мемориална церемония в памет на загиналите близо 3000 души по време атентата. На нея ще бъдат събрани всички близки на жертвите, които ще прочетат имената на загиналите при серията нападения.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !