Снимките на "Сървайвър" приключиха! Ето какво разкри Карамазов

08.09.2021 10:56 | Видян 1098 пъти

Снимките на

Снимките на новия сезон на "Сървайвър" приключиха, разбрахме от водещият Владо Карамазов, който прекара цели два месеца във Филипините, където се снима риалити формата. Оказаха се изключително тежки два месеца за участниците и екипа на продукцията, но всичко вече е зад гърба им. Остава само да бъдат монтирани епизодите, които ще гледаме от февруари в ефира на bTV.

"Поредният проект, в който участвам, завърши. Нов проект, нови хора, интензивно живеене няколко месеца и край. После пак и пак. Свикнал съм. Този проект е по-специален, защото 2 месеца се равняват на 2 години", споделя Карамазов с приятелите си в Инстаграм.

"Исках да сложа край с тази снимка и тези хора - филипинският операторски екип и аржентинският режисьор. Това са хора, които два месеца всеки ден ме вдъхновяваха с професионализма си. Те са като учебник на професионализма. И видях колко гъзарско е да не мрънкаш, да си тих, да си точен и да си вършиш работата качествено. Как това те отличава и се вижда, за тези които имат очите да го видят. Тези хора ме заредиха с тяхната работа за години напред. Дано по-често работя с такива хора", хвали се актьорът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Провокативната сладкарка Стефани...

Провокатната сладкарка Стефани е поредният участник,...

Деси Слава стана баба

Синът ѝ Майки я дари с внучка, която носи името на...

Няма коментари към тази новина !