Тежка катастрофа беше знак да напусна Дързост и красота: Рич/Рон Мос

02.09.2021 11:00 | Видян 1784 пъти

Тежка катастрофа беше знак да напусна Дързост и красота: Рич/Рон Мос

Рич от Дързост и красота - актьорът Рон Мос, който има концерт довечера в Античния театър на Пловдив , разказва защо е напуснал сериала, каква е историята като сапунена опера на неговото собствено семейство, за индианската си кръв и увлеченията си по бойните изкуства и оръжията ексклузивно.


Имаше ли конкретна причина да напуснете сериала Дързост и красота, на който бяхте супер звезда и главен герой, а у нас има култов статус?

Със съпругата ми преживяхме супер тежка катастрофа, беше верижна с 8 коли и едва оцеляхме. Бях ранен в главата и на други места, отначало имах проблеми с паметта.

Приехте го като знак?

Точно, за мен беше знак да започна нов живот, да хвана нов път. Оставаха ми последни две седмици, след които не поднових работата по сериала. След 25 години работа в него. Беше животът ми...

За четвърт век не чувствахте ли хората, с които работехте като семейство?

Ами, като имате предвид, че за 25 години имах - мисля - 11 брака в сериала - доста повече от легендарната с женитбите си Лиз Тейлър, която апропо познавах от дете и в която бях влюбен, когато бях на 12... Да, тези хора бяха мое семейство. Но краят на участието ми в сериала ни отдалечи. Сега много рядко се чувам или се виждам с някого от тях.

А каква е историята на истинското Ви семейство?

/намесва се съпругата му Девин, бивш модел, актриса, а сега и продуцент/ Като сапунена опера е. Срещнахме се за първи път на снимачната площадка. Аз трябваше да му кажа: "Здрасти". 18 години по-късно моят бивш приятел ме заведе на премиера, защото бяха работили заедно с Рон и така официално се запознахме с него и бившата му съпруга, която беше много ревнива. Трябваше да мине още време, за да се срещнем на снимки и да заживеем след това заедно. И така 17 години. Скоро е годишнината от сватбата ни. Ще празнуваме в Италия преди премиерата на новия ни филм. Двамата сме продуценти на поредицата с 5 награди ЕМИ The Bay, която правим за Амазон.
/Рон Мос се намесва/ Това е първият дигитален сериал изобщо.
/съпругата му продължава/ Иначе като семейна история също е интересно, че той е 6-о поколение калифорниец, а аз съм от Луизиана, но и двамата имаме по малко индианска кръв в жилите си.

Какво правите, освен че продуцирате филми в САЩ и Европа и изнасяте концерти?

Тренираме бойни изкуства. Тя има пурпурен колан в карате, а аз съм треньор, освен че практикувам години наред чин-на. Комбинацията от това китайско бойно изкуство с американски бокс е изобретение на Брус Лий... И двамата с Девин сме много ЗА запазването на правото на американците да притежават оръжие.
/съпругата отново се намесва/ Рон е наистина много добър стрелец, даже аз се учудвам каква точност има. Изобщо, може би трябва да направя филм, в който да го превърна в екшън герой...
/той отново се намесва/ Също така обичаме да пътуваме, като през последните години прекарваме много време в Италия и Белгия. Сега сме в България. От София видяхме главно летището, но по Пловдив и околността съдя, че страната ви наистина е много красива. Особено убедени сме в това, след като разбрахме, че известен спа курорт тук носи името на жена ми - Девин, направо започваме да се влюбваме в това място /смее се/.
 
Борис Ангелов 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !