Сашо Кадиев заведе новата си жена в Италия

19.08.2021 10:14 | Видян 1441 пъти

Сашо Кадиев заведе новата си жена в Италия

Сашо Кадиев вече не крие връзката си с моделката Ивелина Чоева, заради която се раздели с майката на дъщеря си. Синът на Катето Евро и младата му любовница отпрашиха за Италия, а компания им прави друга популярна двойка. 

Преди старта на снимките на "България търси талант", Кадиев реши да си подари морско приключение, но далеч от родината. Вече се показва открито навсякъде с половинката си, но въпреки това не желае да го сочат с пръст и да обсъждат решението му да остави майка с дете, за да тича по фустата на моделка.

Компания на младите влюбени им правят Даниел и Александра Петканови. Двете двойки буквално заливат социалните мрежи с морското си приключение, а Кадиев дори там проявява артистичния си характер и не спира да забавлява групата, имитирайки различни хора и сцени от живота. 

Наши източници издават, че Кадиев се запознава с новата си половинка покрай скандалното семейство Петканови. Ивелина е приятелка на Александра и така се намърда в леглото на Кадиев. А както знаем, покрай общата им работа в "България търси талант", Сашко и Дани си станаха близки. Петканови решиха да му намерят жена, с която да си пасват и да си ходят по почивки. И успяха!

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Няма коментари към тази новина !