Любима двойка от "Един за друг" се венча на пищна сватба

11.08.2021 11:02 | Видян 908 пъти

Любима двойка от

Една от любимите двойки от втория сезон на "Един за друг" се венчаха и вече официално са мъж и жена. Самата сватба е била изпипана до последен детайл и може да бъде сравнена със "сватба от приказките". 

Става въпрос за очарователните Тина и Миро от второто издание на 'Един за друг", в което стигнаха до финал и си поделиха наградата с Тяна и Иво. 

Влюбените гълъбчета, които от години живеят във Великобритания, решиха да се венчаят на родна земя. Тина от малка си мечтае за морска сватба и с помощта на парите от риалити формата успяха да сбъднат тази мечта и избраха елитен хотел на Елените. 

Тина и Миро спазили всички български традиции, а седмица преди това техните приятели им организирали моминско и ергенско парти. 

„Благодарим на всички за страхотните пожелания които ни изпращате! Бъдете и вие по много от това, което пожелахте на нас. Благодарим на всички наши гости, че споделиха този така вълнуващ за нас ден, че бяха толкова щури, усмихнати и винаги на дансинга!

Радваме се, че имахме възможността да бъдем сред всички вас! Благодарим и страшно много на нашите СТРАХОТНИ кумове и ПРЕКРАСНИ родители за цялата подкрепа и разбиране. Мамииии, без твоята непрестанна помощ сигурно вече щяхме да сме полудели. Благодарим ти!“, написа Тина в Инстаграм профила си. 

Те са заедно от десет години, а от четири работят и живеят във Великобритания. По време на участието си в "Един за друг" имаха колебания дали да останат в родината, но кризата бързо им помогна да вземат решение и отново да станат емигранти.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Отиде си режисьорката Мариана...

Тази нощ си отиде режисьорката Мариана...

Няма коментари към тази новина !