Андреа и Симона Загорова се хванаха за гушите

04.08.2021 11:19 | Видян 1968 пъти

Андреа и Симона Загорова се хванаха за гушите

Позабравената вече певица Андреа се замеси в нов скандал с колежка. Този път блондинката е имала спречкване с щерката на Глория - Симона Загорова, която подходила с пренебрежение към нея. 

Бившата на Кубрат Пулев все още не може да преживее факта, че не е никакъв фактор в музиката и загуби позициите в бранша, а лошото отношение на колежките й я изкарва извън нерви и тя изляза цялата си злоба срещу Симона в своя профил в Инстаграм. 

Преди няколко дни Андреа попаднала на участие на Симона и я помолила да й подаде микрофона, за да изпее една песен. Щерката на Глория отказала, с което вбесила скандалната Андреа, която дава мило и драго да се покаже и да има отново възможността да хване микрофона и да се прави на певица. 

"Майка ти е велика певица. Започни да се учиш...bytheway (между другото) нямаше да те засенча! Не знам защо толкова се притесни" - написа Андреа на шльокавица в социалните мрежи. 

"Симона Загорова, благодаря за професионализма. Поисках да иСпея нещо на живо, но ти грабна микрофона от устата ми и ми доказа първокласна колегиалност #възпитание" - допълни блондинката, която се изложи с много лош български език.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !